Nak sangat tahu

Betul ke ad sesetengah orang cakap.. Perut kite nmpk besar bila time prgnt anak kedua.. Anak pertama biasa perut kecik.. Sebab saye dh cukup 4 bulan.. Perut nmpk dh.. Cmne kita nak tau baby dlm perut tu sht ..sbb sesetgh dh rse bubble gerakkan baby.. Kadg rase kdg xrse sye jd risau kt baby dlm perut.. #firstbaby #ingintahu

1 Trả lời

dia ikut org juga. kalau jenis lemak kat perut banyak, nampak besar cepat. atau mmg jenis senang nampak show. sy pregnant first 6bulan pn org tak nmpak. second pun sama. third nohhhh rokiah besau betul macam 6bulan mengandung wlupun baru 3 bulan. first baby sgt ssh nak detect gerakkan baby. sbb semuanua first. start anak kedua ketiga semakin jelas gerakkan baby. yg penting relek2 je dan bergembiralah. anak dlm kandungan pun bergembira.