Tolong jawab :)

Hi, betol ke jus mamariam boleh hilangkan/ kurangkan alahan? Help me! Dah tak larat sgt dh alahan teruk sgt, thank you :)

5 Các câu trả lời

Actually depends on individu. Ade org okay jek dgn jus tu. Tak salah pon ikhtiar. Tp utk saya, masa 1st pregnancy alahan teruk, jus tu tak berkesan lah utk saya. So saya mintak ubat tahan muntah kt Dr. Pastu mmg byk minum air, even muntah pon, saya paksa diri utk makan and minum sbb dok fikirkan baby kt dlm perut. Kite kena berkorban sikit. Huhuhu

sia pn sma dh 3week mkan mnum smuah xbeserela😔lw pn ble mkn megi jk sbb lw nsi mmng xble msuk bla dh dpan mata atw tehidu bau nya trus mual xnk mkn

Ambk ubat kat klinik.. Sy pn teruk alahan.. Mg kita Sama2 sabar.. Mg cepat lah berkrg alahan ni.. Insya Allah

11mo trước

Sy bgth sy muntah, takleh Mkn n minum n doktor akn bg ubat yg mane sesuai untk awk.. Siap kene drip air lagi, sbb takleh Mkn n minum... Tapi skrg sy tkr ubat.. Sbb ubat tahan muntah yg Dr bg sblm ni tk sesuai ngn sy.. So dr akn bg ubt mne yg sesuai dgn awk

sama. alahan teruk dah 3 hari mc 😭😭

u mkn buah delima lebih baik.

11mo trước

mcm mana ya buah delima boleh bantu morning sickness? vit C ke? means kalau ambil vit C pun okay ke?