?

Bestnye bila baca orang lain lambat period 2 ke 3 hari then check upt positif. Sy late dah 6 hari. Hari ke 4 cek naik cepat je 1 line. Xde rezeki lagi nampaknya. Walaupun awal bulan tu dah berurut, dah makan folic acid tuk persediaan if mengadung, dah makan makanan tambahan tuk kesuburan. Tapi Allah x izinkan lagi. Belum masanye. Takpe2 ak cuba lagi.

3 Các câu trả lời

Sabar.. Insyallah ade rezeki tu.. Selagi bole piriod.. Selagi ade kantung telur tu selagi tu bole prgnant.. Cuba lagi ya

Teruskan berusaha. Semoga ada rezeki sis.

semoga ada rezeki sis😊