hi mommies .. boleh x share susu ape yg okay untuk prgnncy ..?

THE BEST MILK FOR PRGNNCY

24 Các câu trả lời

sya minum susu biasa2 ja.. fenlef tu je.. sbb beli anmum coklat.. x boleh minum bau nya xbleh terima..

5y trước

owh sya beli tu skali je bancuh... minum terus nak muntah... rugi je rasa baru je guna sekali bancuh. bau die.. alahai.. rasa pon pelik.. xtaw lah mungkin lidah sye kan.. sbb sesetengah org boleh je minum

sy minum HL.. sbb sy ade bce klau anmum boleh buat baby besar...😅😅😅😅

5y trước

xpe sis.. kita shared is caring yg mne kita mnum n sesuai kan pndpt itu penting kita shared hehe.. tp alhamdulillah sy mnum susu anmum baby cerdik aktif kita pon cerdas n sihat memang manis jgak susu tu.. tp ikut atas masing² jgak ada serasi ada yg x sebab manis kan.. sy mnum jgak HL sy pon bukan perminat tegar jgak bab² susu ni hehe😅😂 tp di sebabkan pregnnt trpksa jgak lah amal yg mne paling baik untk ksihatan kita n baby kan.. hrp semua baik² je😊

dr and nurse akan cadangkan freshmilk sbb tiada gula tambahan.

5y trước

susu mom&me sedap..perisa vanilla.blh try klau suka perisa vanilla.

Sy minum susu Anmum yg biasa hb sy dr 10.6 naik ke 11.1 alhamdulillah

sy minum susu similac mom...sedap,xmanis sgt...

saya masa pregnant nie, tak dapat minum susu Sgt. memilih

salic goat. susu kambing organik.. tanpa gula tambahan

Saya minum susu Moeder n HL☺️

saya minum susu kurma delima.. alhamdulillah

5y trước

jenama ar rayyan sis.. sedap n tak rasa mual.. sebab perasa hazel..

I prefer annum essential