Alhamdulillah

bersyukur sangat sangat. pagi ni scan 7w5d, dah ada jantung baby saya. first time dengar, happy sangat. kandungan ketiga saya 🥰 dua kandungan sebelum ni missed miscarriage. Alhamdulillah Allah bagi rezeki pada masa yang tepat. Percaya dengan rezeki Allah nak bagi ❤️ semoga membesar dengan baik, sempurna, sihat yaa anak mama 🥰 saya doakan semua orang dalam ni baby dalam kandungan sihat2 jaa.

Alhamdulillah
10 Các câu trả lời

alhamdulillah bestnya dengar... baru ni masa 7w5d sy g scan tapi tak nampak jantung lg.. doc ckp jgn risau tunggu besar sikit scan lg.. tp saya ni jadi risau sebab kandungan first missed miscarriage... doc ada cakap apa2 tak masa kali kedua sis gugur tu? punca dia apa?

10mo trước

aaamiin.. tq sis❤️ semoga yang baik2 buat sis n baby jugak