41 weeks bersalin

bersalin tarikh cantik 22/12/2022 pukul 00.22

5 Các câu trả lời

saya due 22/12 tp x de rezeki baby x nak kluar lg...pantau pgerakan baby n tunggu next week cam mne...doakan baby n saya selamat bersalin dlm mase terdekat ni ya sbb x larat dah bwk perut😅🥰🥰🥰🥰

saya pun klu ikut kn 17/12..dk ckp dgn bby klu kata bby kuar tarikh tu cantik la..tp bby kuar 21/12/22 plk hehhehe trikh tu pun ok jgk..

itu tarikh due sy jugak sis .... tp bby nk keluar awal..2 minggu awal dari due dia ... btw thniah sis

Waaaa bestnyaa tarikh 🥰 congratulations awakkkk

Wahhhh congrats awak! Cantik sangat tarikh tu