Nak tanya macam mana nak ajar anak bercakap di umur 1thn 8bln

Bercakap dua perkataan yang bermakna seperti nak susu ke macam to ,risau nurse kata kalau 2thn Maseh tk dpt cakap camto kena g hospital check up

2 Các câu trả lời

Puan kena berckp dgn anak selalu. Jgn tunggu anak yg berckp ngn puan. Tnya dia itu ini. Tunjuk benda2 dan sebut ini apa itu apa. Tgk cartoon dlm tv bukan henfon. Anak sy dah lancar berckp tgk omar hana je.