8 weeks 5 days tapi perut dah besar

Berat badan sebelum pregnant: 54kg Height: 167cm Pregnancy weight: 57kg Normal ka kalau saya gain weight secepat ini? Rasa stresss lately bila orang tegur kata saya nampak chubby sedangkan saya Maybe ada water retention and bloating. 😅 boleh tak sis share pengalaman sis. Thank you #advicepls #firsttimemom #firstbaby #ingintahu #firstmom

2 Các câu trả lời

Sama la sis.tp sy ada adenomyosis.Perut da mcm 4 bulan🥹.sentiasa bloating.tp xpe enjoy je

2y trước

Tu la saya lebih rela buncit skrg dari asyik memual, muntah dan gastrik. Dah lalui in week 8-11 dan Perit rasanya. Hahaha let’s enjoy perut buncit kita yang sementara ini