Menyusu terlalu lama

Berapa lama bayi selalu ya df. Bayi saya menyusu Kadang2 melebihi saTu jam. Is it Normal?

4 Các câu trả lời

bby saya paling lama setengah jam mcm tu . tapi kadang bukan hisap pun dia saja nk gongong puting . bila tarik susu melimpah. dia simpan susu . bahaya . sesekali ibu check sama ada anak simpan susu dlm mulut atau mmng dia hisap . kadnag bbby tertidur . kerap main tapak kaki telinga . jgn kasi dia tertidur time nyusu .

ni namanya ngempeng tau mommy 😂 anak saya mcm tu la mula2 dulu.. lepastu nak buat krja semua tergendala.. jadinya masa tu sy perati kalau mulut dia da tak nyonyot atau pun dia da tido saya cabut je.. 😊

3y trước

haaa cabut.. jgn tak cabut 😆

sama mcm saya, sampai kdg topup fm nk kasi kenyang. sebb lps 1jam pun kdg mulut masih mencari

baby sy 10 min ja mnyusu... maybe dy sambil2 nak ngempeng la tu