angkat barang berat

berapa kilogram ye limit boleh angkat barang berat ni?, kira spjg pregnant mmg tak boleh angkat ke?, kalau kata angkat budak 6kg++ mcm tuh tak bole ke?, saya dah 7bulan dah.

1 Trả lời

lain org lain rasa berat dia. kalau rasa x larat jgn angkat. nak2 lagi kalau angkat nak ltk kt tmpt yg jauh2. contoh dri ats nak ke bwh ke. bukan apa, brg berat ni selalu nya besar, tkut kite yg salah stepping, jatuh pulak nanti. sye bakul baju basah pon xangkat, main tolak je. bukan mengada tapi kite sendiri tau condition bdn kita mcm mana.