Baby saya Baru 5 hari dan baru keluar nicu. Baby asyik tidur je

Berapa kerap ye baby menyusu dan berapa banyak setiap dia bf . Td sebelum discaj saya tgok najis bayi wrna hijau . Normal ke? Sbb dalam nicu dia minum susu bf campur formula#seriusnanya #firstbaby #firstbaby #ingintahu

2 Các câu trả lời

rujuk komen di atas.. dan sekiranya anak awak ada kuning mmang dia kuat tido.. susukan anak sejam skli.. tmbh lg wktu mlm kena alert susukan sejam skli.. pastikan dia kencing berak kerap..

1y trước

Anak saya baru lepas cucuk antibiotik di nicu. Sebab tu ke wrna hijau?

kalau ada kuning, kena susukan sejam sekali. pastikan baby byk berak & kencing utk turunkan kuning. boleh rujuk carta najis bayi utk kenali warna & perbezaan.

1y trước

Anak saya kuning ok. Tpi dia baru lepas antibiotik. Sebab tu ke jd hijau?