Apa aktifiviti baby 5bulan ye? Dah buleh meniarap ke?

Berapa jam tidur sehari? Minum susu berapa oz ye?

2 Các câu trả lời

Aktvti, bgi tgk flashcard, main rattle toys, bgi teether, tgk cermin, bwa byk ckp, rajin bwa jln2 bgi tgk mcm2, meniarap klu blm blh sendiri rajin tummy time..boleh tgk milestone baby dlm buku ank pink/biru.. Klu sy target 14-16jam sehari.. klu msih full mnyusu bdn bgi on demand, klu susu fm maybe blh tgk dkt pack susu ada bgtau brapa2..bgi ikut kesesuaian gap msa

should be boleh meniarap tp parents kena bantu lh. 13-15 jam tdur sehari, susu by demand.