Baby tendang

Berapa bulan nak tahu baby tendang ? Sy skrg 14w4d dh rasa jugak rasa nya . #ingintahu

2 Các câu trả lời

Saya 1st pregnancy, 16 weeks dah rasa. 18weeks kalau tengok perut, dah nampak tendangan halus. Selalu yang 1st pregnancy lambat sikit orang kata, 20 weeks baru rasa. Tapi saya 16weeks dah rasa hehe. Ikut orang juga. Tapi masa 14weeks saya dapat rasa baby sedu je🙉 denyut ii gituuu

2y trước

hee saya baru nak tanya..hari ni sy baru masuk 16w. tetiba tadi ada rasa cm tendang2. btw, anak kedua. tp anak 1st dah 5 thn. tak ingat da bila start rasa tendangan 😅

sya 19w bru merasa berombak2😂