Berat baby 6 bulan

Hi, berapa berat baby mommies 6 bulan?Baby sy bulan lepas dilabel x lepas BMI..berat kata nya kurang.Any tips x 😣

2 Các câu trả lời

anak saya 6m, 7.5kg. masa bagi makan letak lemak dlm bubur dia. evoo/minyak masak/butter/minyak sawit. bagi mkn complete meal terus. xperlu buat 4dr kalau parents xde allergic. 3meal+2snacking. susu keep on bagi on demand.

1y trước

bby bru nak makan mmg mcm tu. mkn sikit. so awk kne tmbh protein dlm makanan dia. ayam ikan daging.

5months 8kg.. baby cukup susu per day?

1y trước

Dia minum susu selang 2-3j.tapi biasanya x habislan dan minum sikit sahaja