gdm

Berapa bacaan gdm kena insulin?

24 Các câu trả lời

Saya tak sure lah pasal bacaan bsp yang kena insulin ni. Sebab mengandung 3 orang anak tak pernah sangkut, saya just amal pemakanan sunnah, minum air masak banyak dan selalu buat senaman ringan

Setahu saya bacaan bsp kena insulin tu memang biasanya lebih 7.8 sis. Kalau awak berada pada tahap normal iaitu angka 5 . Tu masih selamat, kalau lebih.. bersedialah untuk ulang alik ke klinik

Yang saya tahu pasal bacaan bsp kena insulin ialah antara 6.5 hingga lebih 7.8. Saya dulu sampai lebih 10, memang menjawab n cair telinga gak lah dengar macam-macam nasihat doktor n nurse

4y trước

sy punya sblum minum air gula okey jer misi kata, lps minum air gula jdi 10.2 . im still 21 for this 😞

Yang saya tahu bacaan bsp yang kena insulin tidak boleh terlalu tinggi atau terlalu rendah. Biasanya kalau normal lepas makan kena maintain tak lebih dan kurang dari 6.7mmol/K

Sorry ye sis, saya tak tahu pasal bacaan bsp yang kena insulin. Sebab tak pernah pula tidak normal masa mengandung anak pertama haritu. Mungkin kalau lebih dari angka 7 kot

Yang saya tahu bacaan bsp kena insulin ialah lebih 7.8 walaupun sudah berpuasa makan. Sebab tuhla makan untuk sorang je , bukan untuk dua orang walaupun kita mengandung

Saya tak tahu pula pasal bacaan bsp kena insulin. Rasanya lebih angka 7 kot sis. Sebab dulu pregnant saya tak pernah kena minum air gula atau ada masalah kencing manis

Masa saya haritu. Bacaan bsp yang kena insulin ialah lebih 5.1 kalau masa kita puasa makan. Tapi selepas dua jam ujian pengukuran gula dalam darah ialah lebih 7.8 sis

Sebelum makan kena kurang dari 5.3 lepas makan kurang dari 6.4. Saya baru check. Yg penting jangan control sangat sugar sampai kurang 4. Boleh pengsan doc cakap

Alamak maaf sis saya memang tak tahu bacaan bsp yang kena insulin. Cuba awak survey dekat google atau facebook. Mungkin ada kot yang share pasal ni