Hello mommy

Belum lagi ada Tanda2 nak melahirkan.. Risau nanti kena induce.. #firstbaby #1stimemom #23122020

17 Các câu trả lời

Banyakkan berdoa ye sis. Moga sis n baby dipermudahkan semuanya dan selamat

sy pun masih xbersalin lg..due date 10/12..tnd nk bersalin xde lg..

4y trước

Berdebar2..semoga dipermudahkan

Terima kasih.. Ada baca pengalaman ibu2 bersalin induce.. Ngeri..

4y trước

bagi saya sakit sama ja...bersalin memang sangat3 sakit...ank pertama induce...mdah2an ank kedua selamat semuanya...dipermudahkan...

bnykkn berjalan ye

Ok.. Terima kasih

bykkan berjalan

Sama date dgn sy awk

4y trước

Yeke.. Semoga dipermudahkan awak