2nd trimester

Beli masa 2nd trimester sebab perut dah berbonjol tak selesa n belakang dah kerap sakit. Selain dari 'lock' body untuk tidur mengiring, selesa untuk support belakang masa duduk dan baring rehat. Masa beli takut sampai yang lopong. Alhamdulillah isi dia nampak 'padat' tapi lembut n ringan je sesuai dengan badan kecil. Kalau nak tebal dan keras, boleh try tambah kekabu sendiri. Ikut keselesaan.

3 Các câu trả lời

betul. sy pun beli dri momo house. not so pricey. selesa sgt. awal2 2nd trimester sgt tk selesa. pakai bantal ni. selesa hehe

2y trước

alright. tq

👍🏻

👍