Bacaan gula normal berpa ye

Before 4.4 after mnum air gula 6.4 normal ke?

2 Các câu trả lời

Normal je tu sis. Kalau bacaan gula waktu puasa kita ambik kurang dari 5.0 Kalau bacaa gula lepas minum air gula kita ambik kurang dari 7.7 Kalau sis lebih tu tanda sis ade GDM. Sis ada GDM kalau sis punya bacaan gula Lebih 5.1 (waktu puasa) dan lebih 7.8 (lepas 2 jam minum air gula)

2y trước

Saya hari tu waktu puasa 4.4.. Lepas 2 jam air gula dpt 9.0 😅. First time dpt result mcm tu. Sebelum ni okay je result 6.5-6.8. Ntah knapa tiba2 9.0

Normal