Hi mommies! I am 20 weeks 2 days and I baru shj discharged from hospital for UTI in pregnancy. Sepanjang di hospital baby banyak bergerak and I nak tanya are you guys had the same problem like me? My baby jarang bergerak bila ada ayahnya.

is it because dia malu or what?

14 Các câu trả lời

uti drink coconut water or air barley.and yes,baby will be shy around father.

Sama la.. bila papa dia pegang je terus tk rasa apa 😂

sis pregnant 20minggu nie dah nampak bulat Ke perut Tue..

5y trước

haah bulat sgt. but sy underweight pregnancy so baby nampak mcm 13-15 weeks utk org lain

Yes, mmg mcm tu. 😂