#brpantang #25hari #bbykuning #tips #pemakananbuatibu #mohonshare #

bby masih kuning dn 2mggu akn dtg jmpa doc lg tp dlm tempoh tu kna jga mkn sbb bf fully dan mknan apaa yg sesuai utk ibu?? halia,bwang putih,serai,lada hitam dn herba² smua tu dr hari kdua kelahiran smpai now .aduii, pening nk mkn apaa hri² 😅

1 Trả lời

ibu blh mkn anggur hitam & kurma..penyusuan mcm biasalah kerapkn menyusu bagi dia berak kencing kerap.. benda² yg panas yg blh bt kuning bby naik elakkn dulu

2y trước

trma ksih 👍🏻