Siapa dah 22w? Bby korang dah aktif ke?

Bby I masih mnja mnja je gerak. Orite ke#seriusnanya

13 Các câu trả lời

bby sy 19w dh mula grk mnje ,skrg 21w sakan dia tp tu la hiburan sy..15tahun kawin sy tunggu nk rasa gerakkan bby sulung sy ni..😭doakn sy dan bby sihat ye mommy2. ngndung dibumur 38 ni xbpe kuat .skrg ni sebu perut dari mlm td tp bby gerak mcm biasa.esok detail scan kt spita selayang.hrp semua ok 🤲Aamiin ya rahim

Sy pun 22 weeks. Mcm gerak manja2 je 😂 Tak tahu laa sama ada sy xpndai nak bezakan ke. Tapi kdng2 ada laa rasa mcm gelembung je perut tuh HAHAHA. Lagi2 time makan aiskrim. 😂

sejak 18w dah ada gerakan..skrg 22w mkin byk gerakan. klu waktu jam 2 ke 4 aktif dia gerak Minta bgun sbb lapar..terpaksa bgun & minum susu

baby saya start gerak 21 w. sekrg dh nak masuk 24 mkin rancak, syukur Alhamdulillah. kdg tu minum ais bgi rasa baby gerak kuat🤭

1y trước

Wahh anak kita sebaya ni... saya pun 21 rasa gerak... dh nk msuk 24 dhh masih manja2 geraknya

Sy 20w bru rasa baby gerak. Mlm2 tgh baring lg sakan dia aktif klu siang mcm tu dia gerak mnja2 jee😊

Dr 18w bby sy aktif siang malam. Skrg 22w lg nmpk perut berombak

Masa siang sy bnyk bergerak, baby pun mcm xgerak sgt.. tp bila mlm time sy rest baby aktif 😅

21w baby sy aktif sungguh siang malam . kadang tertanya time bila dia tidur

awak sudah ada perasaan tentulah baby gerak. tahniah;)

saya 21w.. manja biasa. tapi kalau baring, aktif lain macam

1y trước

Kalau boleh nak berpusing je dalam tu kan hahahah. Seronok sangat lah tu