Corak tidur bayi berubah

Bayi tidur buai sejak 1m+. Skrg 6m+ suka guling2 ,menonggeng dlm buai dan kerap terjaga dr tidur,susah lena. Tak mcm sebelum ni. Kenapa ya?siang malam susah tidur skrg. Tidur bawah sama asek meniarap,menonggeng dan menjalar kalau tersedar.tiap2 kali.pls help

1 Trả lời

cuba tido peluk bby. sometimes dorg just nak rasa ada org dkt dia. mcm anak saya, bila tidur kena ada org sblh dia ke peluk dia. x kesah la sapa pon, janji ada org. and day by day pattern baby tido akn berubah ikut usia. just lyn kn je mne yg dia selesa.