Cara pujuk bayi

Bayi sejak 3 bulan tak bole minum susu fomula.. minum je . Lepas 2 ke 3 jam muntah.. camane nak pujuk untuk dia terima susu formula.. pernah dia tak menyusu untuk 12 jam waktu saya kerja dan menangis..pam susu pun da tak banyak.. risau sangat.. .. #ingintahu dan macam2 susu saya cuba.. tetap tak berjaya.. dutch baby.. dupro.. lactogen.. karihome.. lactogrow..similac.. s26.. frisolac..

1 Trả lời

mgkn baby ada lactose intolerant. klu alahan susu ni akan mnyebabkan bby kembung perut n sakit. lps minum susu wajib bg baby 'burp' / sendawa spya angin keluar. try pula susu soya mcm isomil, snow etc.