Bayi kerap menangis

Bayi saya sgt sensitive. Sering menangis dan susah nak berhenti. Apa yg saya perlu buat. Saya rasa sgt stress & rasa marah tiap kl dia menangis.

8 Các câu trả lời

tengah mengalami nya please help sya sampai pressure sbb husband jd asyik mrah dgr anak ngis je, kdg2 kitorg gaduh sbb anak.. sya tiap malam berperang dgn emosi, kdg3 anak sya xnak susu lpas, husband suru msukkan buai je then dia akan ngis non stop bila dah lama ngis bru husband suru ambik baru baby akan susu please help xsgup mcm ni tiap mlm.

maybe baby awak jenis colic tuh kot. cuba awak bawa dia keluar, tengok pemandangan kt luar, dukung/peluk dia ke . n then kalau awak tak boleh handle, pas kt husband or family lain ,bila awak relaks baru amik baby.

1y trước

rasa mmg betul la colic tuh, awak try search cara handle baby colic . apa pun awak sabar yaa,

Colic tu mix high demand .... angkat sja nt tdr bru ltk dkt stroller ... klo ltk dkt tilm conf nngs ... dy mntk kna angkt smbil susu bru diam .... cmtu lh saya handle bby colic

Check sign for colic sis. Ramai tak aware pasal ni. Kalau tak ada probably sebab lain. Anak saya ada colic

Sis, boleh tengok dan cuba teknik cuddle cure di facebook/instagram @babylanguage.

Alahai kesiannya awak. Semoga awak terus kuat yaa 🫶🏼

Baby sis skrg mcm mna? Colic smpai brp bulan?

sama laa baby kta sis . brapa bulan baby sis ?

1y trước

yes sis betul.