Anak tak berak

Bayi saya berusia 5 bulan dah 10 hari tak berak. Normal ke ya?fully breast feed. Risau pulak.#ingintahu #pleasehelp #advicepls

2 Các câu trả lời

lama jugak tu sis, bby meragam x? biasa had smpai smggu jek, cuba sis urut2 perutnya n kaki, klu msih x brkesan, boleh la pegi ke klinik utk cek..

3y trước

Baby tak meragam. Hari ke 11 sy pegi klinik. Doc cakap normal as long baby tak meragam perut tak keras & kerap kentut. Doc suruh buat urutan & ubah pemakanan ibu. Banyakkan buah, sayur & air kosong.

fully bf biasanya normal mommy....

3y trước

Itu la. Doc pun cakap normal. Kita risau takut baby tak selesa😅. Esoknya tu baby berak.