Baby dah kurang minum 😭

Bayi bf tp sikit je minum...lebih suka puting(pacifier)...bila bagi susu botol tolak..baby 2m27d... Adakah sebab bertukar bulan???tolong 😭😭😭😭

2 Các câu trả lời

sye rse normal sis.. sbb rmi dlm grup nie ckp ble anak nk 3 bln bby kurg mnum.. anak sye pn mcm tu.. smggu jgak la jd mcm tu smpi berat pn x naik byk.. lps tu kne adjust blek jdual susu.. anak sye full fm..

1y trước

ohhhh ye ke .ok2...tq ats respon

teruskan berusaha bagi, skin to skin lebih kerap. mungkin baby dh selesa dgn pacifier sebab breast ibu kena usaha lebih, baru dapat susu

1y trước

tq atas respon