Nk tnye, normal ke eh ank sy berak setiap hari dri nb, kdg2 3 4 kli gak dlm seary. Najis die ok je

Bayi BF kerap berak setiap hari

2 Các câu trả lời

normal asalkan baby tak nampak mcm cirit atau sakit perut.. baby saya 2 bulan pertama pun berak setiap kali tukar pampers, tp berak sikit2.. lepas tu baru beransur jd 2 3x sehari, sekarang 6 bulan dah berak sehari sekali..

normal puan. boleh jadi baby berak setiap hari atau tak berak max 14 hari kalau fully bf

1y trước

Owh yeke... Tq ye