Najis bayi warna hijau kehitaman

Bayi 4 bulan 11 hari, najis bayi warna hijau kehitaman mencecah 3-4 hari. Bayi tidak tunjuk kurang selera makan, atau tanda tidak selesa diperut. Bayi kerap menyusu seperti biasa. Adakah saya perlu risau? #ingintahu #firstmom

Najis bayi warna hijau kehitaman
1 Trả lời

Yg sy ada baca color najis baby normal je selain kuning klu baby tu xde sakit perut ke apa. Yg perlu risau klu ada darah dlm najis, momies xyh risau sbb baby sy pun prnh mcm tu. Tp bila dh lama ckit, kembali kuning. Mgkin atas fktor pmknn kita