39 weeks 3 days

bawah saya (kemaluan) sangat sakit sebab ruam.. ada ke sama dgn saya? x psti ruam sebab apa mungkin kerap kencing dan bawah tu basah selalu kott.. pedihh sgt dah ni kemaluan kite 🥲 kemerahan jee.. ptut ke saya ke hospital ? tanda nk bersalin belum ada lgi ni.. #firstbaby

2 Các câu trả lời

saya pon alami benda yg sama, sekarang dah 38w lepas kencing mandi saya akan lap bagi kering and letak bedak...

Kena keringkan slalu... mcm sy lap kering2 then sapu bedak kt celah2 pelipat.