Boleh ke makan ubat batuk untuk 1st trimester?

Batuk time pregnant 9 weeks, x tahan dah, ada tips x utk hilangkn batuk?

5 Các câu trả lời

pergi farmasi atau klinik, ambik ubat kat sana mention untuk ibu pregnant🤗 ubat tak boleh makan sembarangan. kena cari ubat yang sesuai dengan ibu mengandung. kalau sakit gigi pun, farmasi akan bagi ubat sapu sahaja , kalau sembelit, ubat air je dibagi. ubat time pregnant tak sama dengan ubat time tak pregnant 🤗

pergi farmasi beli ubat batuk brand prospan.. ubt tu je yg sesuai dgn ibu mengandung.. setiap kli ibu mengandung nk ubt batuk sy akn bg ubat batuk prospan atau pun sy akn suggest kn mnum honey je..

actually ada je ubat sesuai untuk preggy moms. can try go to the clinic and ask for advise yeah

Saya tak makan ubat sis cuma banyak kan minum air kosong jer

betul. saye pon pegi klinik. Dr akan suggest ubat yg sesuai