bromhexine hci 8mg ibu mengandung 29 minggu selamat ke makan ubat ni#bantujawab #firstmom

Batuk teruk

2 Các câu trả lời

kalau dr prescribe and ubat tu xmengantuk supposedly ok je. sbb saya pernah ada sorang doktor prescribe ubat syrup yg mengantuk tu, tp bila jumpa dr lain dia xbg sy mkn ubat yg mengantuk, katanya nt baby turut ikut tido sama... 29 weeks kn dah kna kira kick baby, dr yg sy jumpa tu kata xelok if ubat tu buatkn baby tido/xaktif...

2mo trước

Terima kasih

Beli sendiri atau doktor yang prescribed?

2mo trước

I see. Kalau doktor tahu awak pregnant then boleh la.