Baby newborn

Batuk berkahak Ada cara tk nk hilangkan batuk berkahak untuk newborn ? Sbb kalau nk beli ubat , bayi nb mmang takdak ubat kn ? Harini diaa baru 28hari . ##firstmom #ingintahu

2 Các câu trả lời

Mcm anak saya 40 hari. Dari umur dia 2 minggu kot mcm ada kahak. Batuk mcm ada tpi jarang sgt. Saya buat tepuk percussion kt dia bagi longgar kahak and mmg sangat function. Baby saya lps menyusu masa nak burp dia akan keluarkan lendir2 kahak tuu banyak jugaa mula2 tu. Ni dh makin kurang Alhamdulillah nak konsisten buat. Saya pun baru 4 hari buat dh berkurang sikit hehe sis boleh cuba ikhtiar dlu. Search je dkt yt tepuk percussion tu okay. Smoga baby awk cpt sembuh 😊

3mo trước

Terima kasih awak ❤️ .

checkup sebulan bawa jumpa dktr. bg dktr check dlu