Bayi 3 bulan kurang menyusu.

Baru2 nie baby saya kena selsema. Lepas tu esoknya dia jadi kurang menyusu. Menyusu pun kadang2 main2 ja. Minum sikit,lepas tu tak nak. Jenuh paksa dia menyusu. Tadi baru jap tadi saya tukar pampers dia nampak benda nie. Benda apa nie?darah ka? Tapi baby saya tak ada tunjuk simptom dia sakit. Dia aktif macam selalu. Dan baby saya minum susu formula. # seriustanya #firstimebeingmother

Bayi 3 bulan kurang menyusu.
1 Trả lời

ye sis mcm darah. bawa la pergi check, risau jadi dehydrate je.