BABY MELINTANG (transverse)

Baru semalam (34w 5days) saya checkup and baby ubah position kepada melintang. Sebelum ni elok je kepala bawah. Risaunya by 36-37 weeks tak ubah juga, akan proceed cser. Kalau boleh taknak cser sbb baru 1st baby 🥲 Ada tips tak untuk baby pusing head-down position? #advicepls

2 Các câu trả lời

biasa kalau still songsang hingga dkt nk due doc akn buat ecv pusing bby ke tmpt spttnya..doa yg baik2.. in shaa Allah yg baik2 shj berlaku..mg dpmudahkan segalanya amiin

hrtu sye mcmni jgk, sye tgk tips2 kt utube.. pagi2 sye buat dgn sblum tdo,, alhamdulillah 32w dh pusing kpale kt bawah skrg dh 35w hrp2 xde pape la