Period tak berhenti lepas berhenti depo

Baru sekali cucuk depo so tiga bulan tu tak dtg period langsung masa tu..bila berhenti ni darah keluar sikit² tu normal ke? Setakat ni dh lebih 2 minggu #pleasehelp #firstmom

2 Các câu trả lời

tak sure. sy pulak cucuk depo je period tak berenti renti. 24jam pakai pad. last2 sy stop. maybe tak serasi dgn saya. cuba sis tanya doktor.

Normal klau depo buat darah nonstop kadang smpai 12 bulan.. nti lama2 ok la tu sbb da stop depo an..cuma take time..