Badan Rasa Panas

Baru preggy 5 minggu tapi badan rasa panas sangat2. normal ke? 5 minggu ada yang dh start morning sickness ke? #ingintahu

4 Các câu trả lời

Mmg sis, masa prgnnt suhu bdn kita meningkat, smpai kalau tido hsbnd kata demam ke. hhehe. Kalau 5 minggu kdg dah strt alah, saya strt dkt 5 minggu jugak, mula dengan pening tak larat, keja nk tido jee, lps tu strt makan muntah, skrg dah nk msuk 10 pun msih alah lagi, skrg masuk kereta dgn trun kereta mmg keja nk muntah, kdg pergi checkup klinik, mmg kena berhnti tepi jalan, sbb nk muntah 🤣

ye sy pun rasa panas..especially time tido..punya rasa panas tu smpi sy tido tak pakai baju pun..dia punya rasa panas tu sampai nak nanges sbb bengang tak boleh nak tidor lena 🤣🤣

Sy siang sjuk, mlm panas. Hujan pun panas. Berpeluh. Sy start wktu 6weeks. Mual2 n alahan bau. Dh la jenis mkn sayur, skrg sayur pun x sdap. 🤦🏻‍♀️

Normal. Memang akan rasa tak selesa. Saya tak bekerja, memang melepet je. Kalau bangun pun rasa tak larat sangat :(