Braxton Hicks ke ?

Baru masuk 27w dh terkena braxton hicks , tak tau la tu apa rasa mcm senggugut tapi sakit yg amat , dhla masatu dlm kreta , dduk tk senang sbb sakit rasa mcm kena siat cucuk² tambah lagi sakit pinggang smpai punggung , lama jga tahan dh rsa nk kluar air mata , ingtkn nk p checkup tp takda tanda² lendir berdarah or pecah ketuban awl , nsibla sakit tk brp lama , sakit jgk nk tunggu rsa sakit tu hilang , shuben pun dh pening masatu , tk p check sbb ibu mertua kata tk mungkin lahir lgi sbb klau awl premature , sakit perut biasa tu selagi tk kluar tanda takpe katanya 😅 , braxton hicks mmg gitu ke rasanya ? Maklumla anak pertama 🤗

2 Các câu trả lời

baru kena tadi dalam 3jam jugak tahan 🤣 auto mengah ea bila kena. mcm2 position duduk baring pon tak hilang.. sy anak ke3 sis so sy layan aje la sakit dye. sbb contraction sbnr lagi sakit dari bh nie 😂