baby sy 2bulan 5hr..

baru hr ni 1/9 sy start bg bby susu formula Enfalac A+. dan malam sy bg Bf. setakat ni dr 8pg smp 8mlm ni bby belum berak lg.. n sy xtawu klu bg susu formula mix bf berak bby akan jd mcmner?

1 Trả lời

Bg yg jenis mana 1? Enfalac a+ ada jenis2 dia. If mixed feed & bby serasi dgn susu, bby akn poo sehari sekali at least. Or klu nk tahu susu sesuai or tak, tgk pd poo dia. Klu keras mcm tahi kambing, mmg x sesuai.

2y trước

alhamdulillah selepas 24jam bg susu formula ank sy da berak banyakkk dan najis x keras syukur