Pendarahan warna brown+mucus

Baru 5weeks++ sy tiba2 pv bleeding masa kerja.. doktor scan kantung ok.. cuma kecil sgt.. ada siapa2 kes mcm saya?? Ok tak baby?? .. skng sy diberi cuti smguu xble jalan dan but kerja.. nty smgu scan semula

4 Các câu trả lời

banyakkan bed rest, rehat betul2. sbb time ni kritikal. saya dlu mcm tu, 6w scan kantung ada, after 1w mcm tu ada spotting tp sbbkn saya lasak skit, kiranya angkat anak 12kg tu yg tidur hntr pergi rumah pengasuh pagi2 then kne tolak kereta double park kat rumah, berjalan lagi nak pergi train apa semua last2 gugur. sakit gugur lagi sakit dri bersalin rupanya 😭

klo awal kndgn elak bt kerja berat n stres n klo boleh bnykkan bedrest skg . kdg benda ni ada yg nrmal , kdg ada yg tak . depands kat org . tp sebaiknya makan acid folic vitmin c n rehat jer

awak last period brp hb? kalo pv bleed tp x sakit cramp in shaa Allah okay....

Awk cmne skrg? Sy pun mcm ni..