Barang Baby, Barang Ibu

Barang baby nak ke hospital nanti barang apa ya? Barang ibu plak? Saya dah 7 bulan. Semua dah beli. Kecuali pum ibu, pad ibu dan pampers baby. Nak beli pampers saiz apa ya? Risau anak bambam sebab saya GDM on ubat. 🤣 Due bulan 10.

2 Các câu trả lời

bby: baju butang & seluar, pampers, kain bedung, sapu tgn, minyak telon, mitten booties pkai masa balik saja. ibu: bju discharge, tudung sarung, pad, undergarments, toiletries, cutlery, power bank, stokin, minyak/losyen panas, kudap2 kot lapar sblm mealtime. klu anggaran berat 3kg+ pampers nb muat je.

1mo trước

okay baik. kurang2 sy tahu barang apa yg nak kena bawa utk ibu. sebab nak standby masuk dlm kereta. risau. hehehe terima kasih mommyyyy. maaf ya banyak tanya. first mom 🙂

bln 10 due date bulan berapa sis...sama la bulan 10 jugak ..barang pun dah beli basuh semua...saya bawak baju baby 2 helai satu set..bendung 2 helai Pampers 10 ,tisu basah 1,tuala..minyak baby..