Baby nak start makan

Barang apa yng sye perlu beli ye, bby sye 2 minggu lagi dah start makan yay 😁 Macam blander makan bby tu perlu ke?

2 Các câu trả lời

8mo trước

Terima kasih share

sy beli blender kecik sebab nak blend puree. berguna sampai anak setahun lebih ni, boleh buat macam2, tak perlu share blender dapur.

8mo trước

Yang cakap guna sekejap tu tak reti pakai. Ada blender 4in1 tu senang. Nak travel pun senang. Boleh steam, boleh blend, boleh panaskan. Bagi saya senang ada tu sbb kita nak steam tak banyak utk baby makan. Nak cuci pun senang. Tak payah la kita nak tambah kerja basuh pengukus basuh rice cooker segala bagai. Buat nya anak tak menyabar sementara rendam panaskan baik beli tu kejap je dia panaskan