kalau gugur 4-5 bulan perlu ke klinik ka? apa punca gugur terjadi dalam fase ni ? risau la

3 Các câu trả lời

sy gugur 4bulan haritu.. kena g hospital sbb baby sy xturun sndri..jd kena induce sbb baby dh besar lengkap ada tulang dh.. lepastu kena cuci jgk.. punca sy uri xdapat supply darah ngn oxygen kat baby.. jd baby xleh survive. semoga membantu.

2mo trước

xda bleeding pon sis .. sy g scan heartbeat baby dah xda.. xda tanda2 langsung bleeding atau sakit mmg xda

perluuu sangat... sbb kandungan dah besar... takut ada tak kluar hbis... sbb tuh taktahuu.. sbb bnyak faktor yg boleh mempengaruhi.. yg tuh kena tnya doc.. better pergi hospital terus..

perlu la