Hai momies sy nk tny...ada tk momies sllu rasa sakit @ tegang² kt bwah perut(19 week)

4 Các câu trả lời

Haah. Sama lar. Saya pon 19weeks n rasa benda sama. Tapi start 18weeks saya rasa enjoy sangat. Rasa hilang sakit tu. Sebab rasa baby tu menendang-nendang. Hehe

sama saya pun tgh rasa sekarang ni. lagi2 bila bgn tido rasa sakit dia tuu mcm kena tumbuk kat perut😅

Sy 18 week.. Rasa mcm tu jgak.. Mcm mengeras gitu tmbh2 klau tdo mengiring

normal sis sebab rahim masih lagi dalam proses membesar