Serius tanya.. kandungan 4 bulan boleh cabut gigi kah..gigi rosak sbb mgandung😭

5 Các câu trả lời

sme la kite gigi blkng tetiba pecah jdi berlubang..sejak ngandung..pdhl sblm mngandung x de pun rosak or gg berlubang😭...nyilu tgh2 mlm...nk pergi cabut tkt plk😅🥲

2mo trước

Alhamdulillah sy dah cabut sis..pigi cabut..tak sakit pun

blh je.. bgtahu la doc tu dlu ngandung. sy pn bru lps cabut gigi. nurse tu ckp kalo trimester kdua blh la cabut

boleh je cabut. jgan dekat2 due bru nk cabut. kan sakit gigi lagi skit dri nk beranak.

nk cabut gigi,tampung gigi cuci..semua kena buat sblm msuk trimester ke3...

blh je sis, g je klinik gg bawak buku pink xpayah byr klau kerajaan punye