Baby walker

#bantujawab hi mommies, apa solution ya sebenarnya taknak bagi anak duk baby walker.. sy paranoid.. tp parents slalu dok push2 beli baby walker biar anak duk bebas jalan2 dlm baby walker tu.. baby 6month.. tp sy taknak.. mcmana nak explain dkat parents? Parents pula susah nak bagi faham.. atau ada ke solution lain slain dr bagi anak baby walker...

1 Trả lời

Duduk sekali ke?

2mo trước

sy tk psti tp parents ckp bgi anak cepat bljr jalan.. tp sy xnak. biar anak bljr sndiri.. sy pun tfikir buat playpen tmpt anak main.. tp nnti parents ckp sy biar ank dok main sndiri tak jaga..