Mcm mna nak berhenti kan ank mnyusu badan ye...anak sye da 2 tahun 4 bulan..n sye bru thu tgh preg

2 Các câu trả lời

Baya ank sy…ank sy 2y3m. Mlm dh tak menyusu sy cuma berpesan kt dia. Dulu sy letak serbuk kopi lps tu bgtau dia ada black2 n dia pn xmau bila nmpak kopi tu 😅 tp kdg dia pandai nk cuba juga n kdg sy bg jugak. Tp skang sy dh tak sapu srbuk kopi, cuma bgtau je xboleh sbb ada black2. Mama blh hug je. Skrg mlm dia hug je bila nk tidur. Sebulan jugak dia baru ok. Siang sy masih bg sbb belum bersedia nk wean off sepenuhnya. Skang mlm dia dh blh tidur dgn ayah dia dh..xpeluk pn xpe.tp bila pagi je dia terus minta susu 😅😂 Sy xmarah dia. Cuma kdg2 potpet je la. Sbb dulu sy wean off dgn marah anak ke2 sy sbb stress. Menyesal smpai skrg.

6mo trước

sye ade cube pkai plaster luka tu ,konon nye nk bg die geli...die bole cabut plaster tu

sy pakai akar rajawali beli dkt shoppie. pahit sngat sapu2 area breast nnti anak bau pon x suka. sy 3x sapu then trus ok pakai botol susu formula.kalau x. 3 tahun direct x nk pakai botol.

6mo trước

ok sis..terima kasih..boleh cuba ni