Maaf tumpang tnye ade ke anak2 mommy yg minum lactogen tp berak die cair mcm cirit warna hijau..

Bantu jap#pleasehelp

1 Trả lời

Ada2 . Bayi saya baru 26hari . Hari 4-7 saya bgi lactogen sbb org cakap boleh kurangkan kuning . Tapi bila baby berak dia jadi cair and hijau. Then saya tukar ke dutchbaby , terus taik dia okay and warna kuning ja. Cuma prob dutchbaby kalau buat skala 1:1 oz , dia jadi kahak . Then hari ke 20 saya try tukar ke lactogen balik. Tetiba baby saya meragam and jadi cirit birit taik hijau . Terus tukar ke dutchbaby balik cuma ikut saranan doc bancuh air 5oz , susu 3 skop je. Alhamdulillah baby saya berak okay je sekarang and kurang berkahak

9mo trước

Lactogen memang taik akan hijau sbb die tinggi dgn zat besi