Upt ni selalu scam orang ke? 😌

Bangun pagi ingat spotting. Lepastu check upt naik mcm ni. Darah dh start keluar. Period la kot ni.

Upt ni selalu scam orang ke? 😌
5 Các câu trả lời

ye ke awak, patutlah ,saya pakai upt y sama mcm awak tu,test subuh xde line,test petang n malam,naik mcm awak punya tu..esok test..tak de pulak😂mmg konfirm kena scam nie..tp period dah sebulan delay .upt lain 1 line je🥲

1y trước

saya pernah mcm ni , period delay sbulan . tapi test -ve haha . pikir masatu hormon kot🤣 bulan depan tu baru datang period , n selang sebulan lepastu pregnant

kemungkinnan period . sbb kalau gugur upt still +ve dlm waktu bbrapa hari mcm tu . sbb saya sebelum ni gugur tapi test tetap +ve . mungkin hormon hcg ada lagi

sy sblm ni pun slalu cmtu.. period dah late sgt..dh 45 hari.. check je upt esok dia period 🤣🤣 mjur bln lepas check x period lg dah..

1y trước

period dh. scam lah ni 😂

aah oenah guna yg ni..terang line mcmni..excited dah masa tu..pastu sy repeat lagi upt lain xnaik pun 2line😂

1y trước

kan .. kena scam jgk ni.

drh merah ke yg kluar?

1y trước

x de ketulan. cuma kejap dari biasa. heavy flow sehari jgk