Sedihh.. ?

Balik kg je dengar mak crte jiran dh prgnant sdre pon dh pregnant tapi kite masih tggu lagi bile gliran kite plak nak pregnant? Dah 2tahun tunggu rase mcm 20tahun ? sedih sgat taktau nk ckp mcm mne. lagi2 bila bukak app ni rmai yg dh pregnant? Semoga Tuhan Permudahkan✍?

4 Các câu trả lời

banyak² bersabar yer sis , sentiasa redho dgn ujian allah bgi ..insyaallah ada hikmah utk kita nti☺️ .. sama laa mcm sya ,berat ujian saya kakak n kak ipar sama² pregnant ,lahir beza sebulan je ,bayang kan sedih nya kami suami isteri hnya tmpang gembira org jee .. dlu sanding sama² ngn abg skarang dia dah ada 2 anak ..yg nie lgi sedih taw kak ipar pregnant ke-2 beria² video call suh teka something ,padahal nak gtaw pregnant kata nyaa surprise, allah masa tu kmi 2 jaa taw mcm mana prasan nya ..elok happy² tgah makan , terus suami tggal kan mkanan t'rasa jgak laa 😢 .. syukur sebulan lepas raya puasa , allah kurniakan kami zuriat , tapi xtahan lama allah bgi pinjam hanya 2 bulan shaja ,.cukup laa allah bgi kbahagiaan skejap, allah lebih syang kan dia 😢

Sabar sis.. Kdg2 bila masa kita tak fikir dah masa tu rezeki bby dtg..insyallah.. Sy pun mcmni jgk dulu.. Smpai dah tak nak on apa2 social media..😊

Sabar dear percaya lah dgn perancangan Allah swt..

m