PERSIAPAN BARANG BABY

Hi bakal mommy nak tanya bila ya boleh start beli barang baby?Even baru Trimester 1 Ada tak suggestion mall atau kedai baby yg harga berpatutan selain online?boleh share #SeriusTanya #firstmom

2 Các câu trả lời

masa sya preggy yg si sulong lepas tahu gender baru beli brang . tu pun masih was2 lagi tkut bertukar plak , jadi beli je campur2 warna . masa tu 7 bulan baru start beli . slalu masa 7 bulan ke atas doktor n nurse kk akan selalu pesan2 siapkn barang2 baby yaa .

Bila bila boleh 😊 Saya start beli 20 weeks. Preference saya - Manjaku - Babyshop - Cotton On Awak boleh juga survey kat AEON, Mothercare, or any nearest baby shop at your place.

2t trước

Terima kasih mommy 😊